Kun sanat ei riitä

Tarjoan valokuvaus- ja kuvankäsittelypalvelua tarpeisiinne. Kuvaamiani teemoja ovat tuote/mainoskuvat, sisustuskuvat, julkisivut, maisemat sekä panoraamakuvat. Kuvia on mahdollista toteuttaa tapauksesta riippuen myös muiden teemojen parissa. Tutustu toteuttamiini mallikuviin sivuston päävalikosta!

Tarvitset kuvia?

Sinulla on ehkä tuote tai toimitila, tai jokin muu kohde josta haluat saada edustavia kuvia. Olet huomannut, että ammattitaitoisesti toteutettu kuva ei olekaan ihan niin helppo toteuttaa kuin aluksi voisi luulla? Jos luet tätä tekstiä vielä, olet jo ottanut askeleen oikeaan suuntaan.

Tutustu ensin mallikuviini

Mikäli näet portfoliossani itseäsi kiinnostavia esimerkkejä, tällöin on hyvin mahdollista että haluamasi kaltainen kuva saadaan aikaan.

Kuvien toteutustapani ja -tyylini vaihtelee hieman aihepiireittäin. Tyypillisesti ensi vaiheessa kohteista valokuvataan aihiokuvat, jotka seuraavassa vaiheessa siirtyvät kuvankäsittelyyn, jolloin kuvia muokataan ja parannellaan monin eri tavoin. Portfoliossani olevista mallikuvista voit parhaiten arvioida, soveltuuko kuvaustyylini tarkoituksiinne.

Tällä hetkellä kuvaamani aihepiirit:

Tuote-/mainoskuvat Sisustuskuvat Julkisivut ja maisemat

Toteutan tuotteista yksilöllisesti valaistuja ja muokattuja kuvia esim. mainostarkoituksiin. Tuotteiden kuvaamisessa on tapauskohtaisia rajoitteita, mm. tuotteen koko tai muut ominaisuudet.

Kapasiteetti tuotekuvien tuottamiseksi on arviolta noin 1-5 kuvaa päivässä, mutta projektin vaativuudesta riippuen se voi olla enemmän tai vähemmänkin.

Sisätilat erilaisista kiinteistöistä, mm. huoneistot, asuintalot, erilaiset majoitukseen liittyvät tilat, hotellit, ravintolat, jne.

Toteutan sisätiloista kuvia ja käytössäni on myös pienten huoneiden kuvaamiseen sopivaa kalustoa. Kuvia on mahdollista toteuttaa myös panoraamatekniikalla, jolloin näkymästä voidaan tehdä paljon laajempi kuin tavallisella laajakulmaisella objektiivilla on mahdollista tehdä.

Kapasiteetti sisustuskuville on arviolta noin 10-15 kuvaa päivässä sisältäen sekä kuvaustyön että kuvankäsittelyn.

Kuvaustyön osuus pyritään tekemään aikataulultaan tarpeiden mukaan ja ripeästi, joka mahdollistaa sen että esim. asiakastilasi ovat mahdollisimman vähän aikaa poissa käytöstä.

Ulkona vallitsevassa valaistuksessa toteutettavia kuvia.

Kuvia on mahdollista toteuttaa varsin erikoisiinkin kellonaikoihin, jolloin esim. rakennuksien valaistus voidaan saada paremmin esille ja toteutettavaan kuvaan tunnelmallisempi atmosfääri. Kuvia voidaan toteuttaa myös panoraamatekniikalla.

Päiväkapasiteetti julkisivujen ja maisemakuvien kohdalla projektikohtaista.

Hinnoittelusta ja ehdoista
Ota yhteyttä ja kysy!

Sisustuskuvat saat käyttöösi riittävillä oikeuksilla esim. erilaisten tilojen myynnissä ja vuokraamisessa tarvittavaa viestintää ja markkinointia varten.

Hinnoittelu voi perustua esim. projektikohtaiseen tai kuvakohtaiseen kertamaksuun, ja voit käyttää kuvia sovittuun käyttötarkoitukseen niin paljon kuin haluat.

Tällöin hinnoittelussa ei tule yllätyksiä eikä sinun tarvitse miettiä esim. lisenssimaksujen vaikutuksia myöhemmin.

Ota yhteyttä ja kysy!
Kuvaaja pidättää itselleen oikeuden käyttää tuotettuja kuvia oman työnsä ja palveluidensa markkinointiin tai muihin tarkemmin erittelemättömiin tarkoituksiin. Kuvaa saatetaan käyttää esim. valokuvaamiseen liittyvänä koulutus- tai oppikirjamateriaalina. Kysy tarvittaessa vaihtoehtoja.

 

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja keskustellaan kuvaustarpeistanne ja etsitään niille sopivat ratkaisut.