Tarvitsetko kuvaustyötä?

Tarjoan valokuvaustyötä ja -palvelua tarpeisiinne. Kuvaamiani aihepiirejä voivat olla esim. tuote/mainoskuvat, sisustuskuvat, julkisivut, maisemat sekä panoraamakuvat. Toimin pääkaupunkiseudulla kulkuyhteyksien mahdollisuuksien puitteissa.

Tutustu ensin portfoliooni!

Mikäli näet portfoliossani itseäsi kiinnostavia esimerkkejä, tällöin on hyvin mahdollista että haluamasi kaltainen kuva saadaan aikaan.

Kuvien toteutustapani ja -tyylini vaihtelee hieman aihepiireittäin. Tyypillisesti ensi vaiheessa kohteista valokuvataan aihiokuvat, jotka seuraavassa vaiheessa siirtyvät kuvankäsittelyyn, jolloin kuvia muokataan ja parannellaan monin eri tavoin. Portfoliossani olevista kuvista voit parhaiten arvioida, soveltuuko kuvaustyylini tarkoituksiinne.

Kuvaamani aihepiirit:

Tuote-/mainoskuvat Sisustuskuvat Julkisivut ja maisemat

Yksilöllisesti valaistuja ja muokattuja kuvia tuotteista esim. viestintä- tai mainostarkoituksiin. Tuotteiden kuvaamisessa on tapauskohtaisia rajoitteita, mm. tuotteen koko tai muut ominaisuudet.

Sisätilat erilaisista kiinteistöistä, mm. huoneistot, asuintalot, erilaiset majoitukseen liittyvät tilat, hotellit, ravintolat, jne.

Käytössäni on myös pienten huoneiden kuvaamiseen sopivaa kalustoa.

Ulkona vallitsevassa valaistuksessa toteutettavia kuvia. Kuvia voidaan toteuttaa myös panoraamatekniikalla.

 

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja keskustellaan kuvaustarpeistanne ja etsitään niille mahdollisia ratkaisuja. Työmäärästä riippuen, kuvaustyö on mahdollista tehdä joko verokortilla tai laskutettavana työnä.